tisdag 2 mars 2010

Tisdag

Minja och Ada brukar krypa in i Olgas bur för att ligga.
Olga har hittat sin favorit plats

Här har vi haft en innedag och tyvärr för många av dom på sistone men varken Tim , jag eller hundarna har velat gå ut utan tvång. Men vi har haft besök av Anette och Tindra i dag och vi hade tänk ta barnen och gå på affären men det slutade vi ut ganska fort i stället blev det många kopp kaffe medans barnen lekte. Linus har åkt i dag till sin storasyster Emilia för att sova en natt , han har tjatat så mycket att få åka och spendera tid med henne och nu när det blev av så var han jätte glad. I dag har Ada bara fått ätit kokt ris och korv och hon har ätit upp allt plus magen blir bara bättre för varje dag och det glädjer oss massor! I morgon är det bara att ut och skotta , vår altan dörr där jag brukar släppa ut hundarna på gården har drivit igen så vi får inte upp dörren.....men det problemet får jag ta i tu med i morgon nu är det läggdags. Godnatt....

1 kommentar:

  1. Nog för att vi bor i norrland, men jag börjar vara rätt less på all snö. Snart vet man ju inte vart man ska sätta den.
    Skönt att höra att magen börjar bli bättre på donnan. För henne passar det ju perfekt med några aktivitetsfria dagar, så hon hinner ta igen sig.
    Nu åker vi ner till jämtland på kullträff, det ska bli så trevligt att träffa uppfödarna igen!

    Kram Maggan

    SvaraRadera