fredag 1 januari 2010

Super Trevlig Kväll!!!

Go fåglarna
Diva tycker inte om duschen , men i går så följde hon mig överallt.

Visst vart han snygg i nyårskläderna

Söta Ebba

Ada var cool lugn hela kvällen , men minja var ganska mycket rädd men inte som Diva.

Söta Dennis

Barnens förrätt


Fyllda hummer var ju en hit.



Fina barnen
Snygga Dennis

Diva tog skydd under allt hon kunnde hitta.

Barndisco ...en två tre jag är en partymyra den låten gick på repeat!!!!

Alla barnen sammlande!!!

Morfar och Dennis


Gott nytt år på er alla och hoppas ni hade en trevlig kväll i går! Vi hade det otroligt trevlig, förrätt var det toast med räkor och fyllda hummer. Varmrätt var grillad kavlstek ,oxfile` och fasanbröst till det var det potatis gratäng och kantarellsås och sallad. Efterrätten bestod av chokladtårta och kaffe , så mätta var vi allihop. Barnen hade det jätte kul dom lekte och hade barndisco och Dennis tyckte så mycket om att se på när alla dansade. rastningen nere på kajen resulterade i att Diva kröp in under bilen och var tvungen att ligga på sidan för att ta sig ut.
hon var utan tvekan helt panikslagen av allt fyrverkeri. under det värsta så försökte hon gräva sig in under korkmattan för att komma undan.........inte kul så nästa år ska vi fira nyårshelgen i ersträsk och alla våra vänner är välkommna dit!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tolvslaget var vi här hemma Dennis och Tim sov , så vi andra skålde in det nyaåret inne. Stoppar in några kort från i går , så ni får se vårat söta barnbarn.

2 kommentarer:

  1. Stackars stackars Diva. Man ser verkligen hur dåligt hon mådde. Hoppas allt smällande är över nu.

    Pointerhanen som vi blivit tillfrågade om är ju gammal, han har fyllt 9 år så det är inte konstigt att han börjat tappa greppet (om man nu kan kalla det så för att man inte orkar jaga två veckor i sträck). Han är vit med svarta tecken. Vi tycker ändå att det vore synd att ta bort honom när han är så pigg och kry. Så skulle vi aldrig kunna göra med våra hundar, göra oss av med dom när jaktlivet är över. Så vi kanske tar över honom, jagar lite måttligt det han orkar och låter honom gå i pension här hos oss. Ägaren är riktigt duktig med hundar så hunden är meriterad, fungerar klockrent både påjakt och vardagslydnad. Ligger heller aldrig i möbler eller tigger vid matbordet Hm, kanske han också haft löss på sina hundar och lärt av misstaget att ha dom i möbler ;)

    /Maggan

    SvaraRadera
  2. Usch så hemskt för Diva =(
    Tycker riktigt synd om hon !!!
    Vi var ju rädd för att Dolly skulle reagera kraftigt på smällarna och raketerna, men hon var lugn som en filbunke!!
    Helt otroligt, tidigare har hon visat att hon har varit nervös!
    Antingen var det, det vi köpte hos vetten som verkligen funkade eller så smittade dom andra hundarnas lugn av sej kanske??
    Men glada är vi att det gick bra i alla fall och att ingen av hundarna var rädd!

    SvaraRadera