onsdag 20 januari 2010

Äntligen är det över!!!!!

Emla plåster som vi fick sätta på hemma innan vi skulle åka till sjukhuset.
Nöjd kille på uppvakningen och pepparkaks gubben fick han innan op.

Nu är det klart och Tim var super duktig. Även all personal som hjälpte till var riktigt proffsiga. Det enda fel var att tim hade ju så sen tid för opration alltså klockan tolv men den blev en timme senare alltså 13.00 i stället och han är ju en pojk som uppskattar att äta många smårgåsar så fort han har vaknat på morgonen och nu blev det bara en kopp nyponsoppa vid klockan åtta i morse. Han undrade om jag skulle svälta han till döds innan vi skulle vara på sjukhuset...en riktig dramakille han kan vara!!!!
Nålsättningen gillade han inte utan hann bli hysterisk men vi var 6 personer som fick hålla i han medan narkossköterskan kunde sticka in plastslangen med ett nålstick och hon gav lungnande medel i den, i väntan på narkosläkaren. Han sov över en timme på uppvakningen och sen efter han vaknat och piggnat till så fick han se på DVD och äta vanilj glass och han vart överlycklig när han inser att tanden är borta och att han slapp se dom hemska borrarna och tången som tandläkaren har. Efter klockan 16.oo stängde vi stälet , Tim var sista person där i från.
Nu kan jag andas ut efter många månaders onödiga tandläkarbesök med Timpa.
Men i kväll blir den en mycket tidig kväll för man är helt slut efter denna dag...Godnatt!!!!

4 kommentarer:

  1. Så skönt att ha fått göra bort detta. Man brukar vara rätt slut själv efter en sån lång dag med anspänningen som det ändå är när ens barn ska sövas. Så frågan är vem som somnar först... sonen eller mamman?

    Kram Maggan & Co
    Ps. när kommer del två i er lilla hemlighet att avslöjas???

    SvaraRadera
  2. Så skönt att operationen är över. Vad duktiga ni båda har varit. Ge han en bamsekram i morgon då han vaknat! Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Vad ni har varit superbra idag båda två,kramar till ER båda./grannen.

    SvaraRadera
  4. Hej alla i Öjebyn
    Så skönt för Tim att detta är över så att han slipper den dumma tanden. Hälsa till honom och
    ge honom en bamsekram från Farmor och Farfar. Ge även Linus en stor Kram
    Hälsningar till er alla från Gudrun

    SvaraRadera