lördag 6 februari 2010

Medan jag sov..................

Det är motor i brudarna.
Olga är bara en liten prick på kortet hon hamnade på efter kälke.

.........tog johan tikarna på en skidtur i det vackra vädret. Han testade att koppla alla fyra ett tag men dom trasslade det bara i hop sig med varann , så Olga fick springa lös i stället.
Hon fick tydligen stanna några gånger för att det fastnar så mycket snö i håret mellan tassarna så i morgon får jag ta och klippa bort håret mellan trampdynorna ,så hon slipper stanna hela tiden och bita bort snöklumparna. I natt så läste jag en atikel om en äldre herre som har fått en jaktlig nytändning vid 93 år ålder. Han har alltid jagat och till och med fött upp drevar.
Så han har precis köpt sig en färdig stövare. Skogen och jakten har alltid varit hans liv och intresset har snarare öka med åren. Som pensionär hinner han jaga mycket mera än vad när han jobbade. Ganska häftigt att skaffa sig en ny hund vid 93 års ålder , så det är inte försent för svärfar som bara är 65 . Men han framhåller att skoglivet och jakten är andledingen till hans otroliga hälsa. Jag kan inte mer än hålla med "stål farfar".
Nu är klockan mycket och jag börjar jobba klockan 18.00 och slutar i morgon klockan 8 , så det kommer bli en tuff natt. Ha det så gott till vi ses , kram......


3 kommentarer:

  1. Hoppas vi får lika fint väder i morgon.
    Ses vi på måndag?
    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Ser härligt ut! Kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Vilka härliga bilder! Det finns inget bättre än att vara ute i det fina vädret med hundarna =)
    De ser riktigt duktiga ut brudarna!!
    Det är verkligen en stor fördel att man slipper snöklumpar i tassarna med korthåriga hundar.
    Settern som vi brukar låna (Rio) får stora problem om vi inte klipper ner allt hår så han ser ut som en pointer om tassarna ;)

    SvaraRadera