tisdag 10 november 2009

Längtar......







...efter att kunna spendera tid nere på kajen där hundarna kan springa fritt och leka busa i massor. Nu när isen lägger sig är det nästan skönast att vara där nere , när man promenerar är man oftas själv ute på isen det bästa är när det är så stjärnklart att man kan se varenda stjärn tecken på himelen eller det vackra norrskenet . Då är det som bäst!

Men alla årstider där nere har sin charm , nog är det härligt när solen lyser och man kan ligga och sola och må gott i värmen. Men då är det ganska mycket folk som promenerar med eller utan hundar samt hängflygarna som kommer varje år. Men det värsta är ju skotrarna för Diva hon är helt tokig i dom och springer efter dom och hon blir som blockerad och lysnar inte utan hon ska till varje pris efter. Så det är svårt att kunna koppla av då utan man är ständigt på sin vakt. Men hon är uppfostrad av sin förra ägare att springa efter skoter när han var ute och körde, berättade han i sommras när han var här. Vi har försökt lära av hon det med olika metoder men inget funkar, får nog ringa hundcoachen och be han komma och hjälpa oss;)

Nu ska jag sluta skriva för jag måste hämta lilleman på skolan sen blir det att fara och äta blodpalt hos mamma, muma!!! Kram på er alla:)

2 kommentarer:

  1. Hej! Hoppas allt är bra med er! Vad man längtar till snön när man ser bilderna! Som tur är har ju alla årstider sin charm. Kram

    SvaraRadera
  2. jo, då har jag nog skickat fel då.. xD ber om ursäkt.. / IdaTallhed.blogg.se

    SvaraRadera