onsdag 25 november 2009

Julstämming och tänder

Vår Julhund Ada
Papporna var spårlöst borta , men hittade dom här??!!

Tim med sina kusiner Lukas och Wille

Vem kam tomten vara???

Min mor och Ulrika, krister och Lasse

Usch vad mycket julklappar man köper varje år, så säger man att i år ska det bli mindre men det slutar alltid att man har lika mycket ändå!

Linus med stor kusinen Felix


Nu har jag varit hos min tandläkare pga av att jag har fortfarande ont och enormt tryck där dom har stoppat in titanskruven . Det visade sig att jag har åkt på en rejäll infektion i tandbenet och nu är det dunder pencellin kur som gäller för att få bukt på allt. Jag är så less mina tänder , så är det någon som vill byta är jag ganska villig???!!!;)
Nu ska jag stoppa på lite julmusik för att komma i rätt stämmning när jag ska sätta upp julgardinerna och lite av julsakerna innan jag och johan har möte i stan.
I kväll så är det kören för Tim och innebandy träning för Linus och sen är det natt jobb som väntar , så det är fullt späckat hela dagen här. Så hundarna kommer få en kort sväng till skogen i kväll. Men på söndag blir det för Johan och fara och jaga med tikarna , för dom är nog super sugna att få sig ett jaktpass snart! Tjingeling på er....stoppar in några julkort från förra året när vi firade jul med min sida innan julafton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar