lördag 25 april 2009

En super Lördag






Vilken trevlig lördag vi har haft , vi har träffat Alexanders föräldrar för första gången. Vilka trevliga jordnära människor dom är , dom passade oss som handen i hansken. Till dagens ära hade vi lånat min brors skoter , så sörlänningarna skulle få åka skoter för första gången i sina liv. Eftersom det inte är något skoterföre här i piteå så fick vi åka till Ersträsk i stället.
Johan fick köra i skytteltrafik ner till träsket för att hela bunten skulle komma på plats, väl nere slängdes det ut några renskinn och kaminen tändes med gemensamma ansträngningar och sedan fixade Johan till souvas i pitabröd
smarrigt och jag tror visst att Alexander satte i sig FYRA stycken.
Tikarna njöt av solen men Diva var som vanligt helt blockerad när det är skotrar i farten.Hon höll på att springa ner i en vak då hon spang i full upphetsning så Johan var tvungen att preja undan henne med skotern och sedan blev det att sitta kopplad resten av dagen för henne.
Lille Dennis fick sin första skotertur och som vanligt med motrorer så sov han som en stock. Vid fyra tiden så började vi packa ihop för att börja åka hem , jag som åkte skidor fick det lite jobbigt på vägen upp för det är en lång brant backe ,lös snö och två hundar i koppel att ta sig upp med.
Vi av slutade hemma hos oss med kaffetår innan dom åkt vidare till skellefteå.
Tack Emilia , Alexander, Willy, Anita, Kristian och lilla Dennis för en underbar dag tillsammans...

4 kommentarer:

  1. Oj så härliga bilder! Förstår om ni njutit... :-)
    Jag har kvällsskift imorgon, och kommer därför träna lydnad tisdag istället (parkeringen 18:00) ifall någon är intresserad av att sluta upp.
    Ha de!

    SvaraRadera
  2. Ni hade verkligen en underbar dag. Ha det bra.

    SvaraRadera
  3. Haha jo dom var fina! Inget man vill träna sina hundar på dock...=) Ser ut som ni haft en härlig helg också! Eva

    SvaraRadera
  4. Vilka härliga bilder!!
    Ni verkar ha haft en kanondag.

    Hoppas att allt är bra med dig annars?
    Kram Linda

    SvaraRadera