söndag 5 december 2010

Glögg Fest!!!


Mat mor i huset...hade fixat både med mycket gott att dricka och äta.

Nästan alla barnen tror det var fjorton barn totalt.


Ebba och Dennis kramades en hel del under kvällen.

Morbror Linus med Dennis.

Vart hämt Pizza sen till alla...fem stora familje pizzor:)


Tim han brukar stryka mycket på Dennis.


Spel maffian Linus, Tim, Johanna. Johanna överförde ett spel till Tims Nintendo via trådlös "Nät" Så båda två spelade samtidigt Super Mario...snacka att tekniken går framåt.


Catrine med sin lilla Teo 2 månader...jag höll han ett tag men då vart Dennis så arg att han började kasta saker och skulle bara upp till mig.


Väntan på Julkalendern ska börja...


Vilken trevlig glögg fest vi var på i går. Catarina och Leif hade förra helgen hyrt Bagarstugan på kajen och bakat både mjukbröd, tunnbröd , hårdbörd, Knäck, saffransbullar m.m. Klockan tre var vi alla bjudna dit , så vi började med glögg och äggtoddy som vi avnjöt till allt dom hade bakat och inte blev det sämre med ett riktigt bra julskiva som catarina satt på så julstämingen infann sig ganska snabbt . Riktigt gott var det!!! Sen vart det mycket bus för alla barnen. Middagen blev det att vi beställde familjepizzor till oss alla. Dennis han skötte sig så bra under hela kvällen , det var ju något nytt och mycket folk så han hade inga problem att vara vaken längre. Vid nio så tackade vi för oss och gick hem, Dennis somnade direkt hemma och sov till halv sju i morse. Gissa om Tim och Dennis vart glada i morse när advents tomten hade kommit under natten och lagt ett paket under julgranen till dom:) Nu Lunch sen sen sova, sen blir det förbi stan en sväng...ha en bra andra advent alla där ute!!!

1 kommentar: