söndag 26 december 2010

Fin besök!!!

Liam och Tim brottas, Johan , hundarna , Ted, Saga.
Kameran tar så dåliga bilder snart blir det en ny kamera.

Fina Figo och Fina Bosco.

Linus kom hem från Farmor och farfar i dag, han har varit på stan med sin stora syster och köpt nya kläder...Tack Emilia för att du gjorde det och att du klippte han:)


Att vi äntligen tog oss tid att träffas efter alla kommentarer på varandras bloggar!!
Både folk och fä trivdes och det kändes som om vi känt varandra sedan länge. Vi hade kunnat sitta länge och surra , men nu hade dom ett dop att passa. Men vi hann alla fall en sväng ner på kajen allihop efter vi hade fikat , så hundarna fick busa av sig. Olga ja hon hann sticka en sväng på egen hand, men hon kom i alla fall tillbaka sen. Men nu har då Alma fått busa med både Figo och Bosco och till och med så ville Ada även hon busa. Så dom var så trötta efter Bosco och Figo hade farit hem. Till middag var vi bjudna på blodpalt hos min mor, gud så gott det var!!! Nu har vi fått med ett gäng palt hem och även så har mamma gjort en påse palt till svärfar oxå!!!!

Tack Maggan, Ted , saga, Liam för att ni kom och förgyllde vår dag:) Det måste vi göra om snart!!! Nu så kom Mattias och Engla bäst att sluta och göra lite kaffe. Kram till er alla där ute:)

1 kommentar:

  1. Så trevligt vi hade hos er! Synd bara att vi var tvungna att stressa hemåt så snart.
    Självklart måste vi ses igen, eller hur

    SvaraRadera