tisdag 22 december 2009

Valptips från Gammelhunden om......


FAMILJEUPPFOSTRAN.......................SÄNGPLATS......Låt oss gissa....du har fått en säng plasts tilldelat som består av en trist plastbalja, trots att din familj vräker sig i en stor mjuka sängar där du gott hade fått plats också. Här får du sikta in dig på familjens svagaste individer då det gäller konsekvens, vilken oftas betyder tonårsbarn. Men förfarandet kan även tillämpas på vuxna familjemedlemmar. Satsa dock i första hand på den kvinnliga delen av paret som brukar ha svårare att motstå dig. Så här gör du: smyg upp i sängen och titta bedjande.....fungerar oftast kanon! Är du inte stor nog att kunna ta dig upp i sängen , går det nästan lika bra att bara sitta och luta hakan mot sängkanten och titta bedjande, några små ynkliga pipljud är heller inte fel.

Kom bara i håg att inte bre ut dig till att börja med, utan rulla i hop dig till en liten boll som ger intrycket att du knappast kommer att ta någon plats alls. När sängsovandet blivit en vana kan du givetvis stäcka ut dig till fulla längd och långt mer därtill.


NATT 14......GE INTE UPP!!!!!!!

Detta var lite tips då det gäller att hanskas din familj . Har du tur , har du hamnat hos en lättränad familj , där en endaste blick oftast räcker för att få din önskan uppfylld.

Men det finns tyvärr även motsatsen.

Verkar just din familj ovanligt trög? Ge inte upp , utan håll i minnet att en väldresserad familj är en fröjd att äga. Lycka du med uppgiften, Får du: Någon som tillbringar en stor del av sin tid med att arbeta för att försörja dig.

Någo som springer bakom dig , förpackar dina skitar i små påsar, ja helt enkelt någon som verkligen är mån om att du ska ha det så bra som möjligt!

Ungefär det som livet går ut på, eller hur??????
Bilden talar för att Diva har LYCKATS!!!!!!!:)

6 kommentarer:

  1. Ha ha ha! Vilken fullträff. Känner alldelens för väl igen förfarandet.
    Våra hundar tror nämligen också att dubbelsängen är en Biabädd modell XXXXXL.

    God Jul på er!

    SvaraRadera
  2. den var kul ! Kram från Kicki som nu gått på 14 dgrs ledighet! Vi hörs, kram Kicki

    SvaraRadera
  3. Dom vill ju oxå mysa....Cleo ligger med täcke och kudde oxå,är hon en hund???tveksamt!!!!!
    Många God Jul kramar från grannarna.

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Jag tänkte bara hälsa god jul till er alla.=) /Ida

    SvaraRadera