lördag 13 november 2010

YES!!!!!

Vårt lilla Yrväder
Här ligger hon och kollar in hur dom springer i ringen. Hunden brevid var Salle en stor och kraftig han hund som dom har tagit från Ingemar och Åsa Stöckel Jukkasjärvi.


Här mäts Alma , hon var 62cm.

Ser bra ut:)

Alma är först och andra tiken som gick i samma klass var Sorsanlaahden Eyra , hon fick även ett första pris men med ett Ck, så hon vann ju över alma. Men hon var ju 3 månader äldre än Alma också.

Här kör bästa tik Nilsson Holly mot Bästa hanhund Fjällbrisens G Salle. Båda fick Cert och Tiken vann och hon var även en Piteå hund.


Husse du är sååå fin...kanske kan jag få nå godis!!!

Skarinarnas Brio fick en första pris och ett Ck...Brio var även en Piteå hund.

Övriga löpbrudarna fick sitta i bilen underdagen


Då var det över...så nervös vi har varit!!! Alma skötte sig utmärkt inne på utställningen , i början var det jobbigt för henne när det krylade av andra hundar. Men tillslut så slappnade hon, snacka om bra social träning. Hon slutade på ett första pris med Hp.........

Kritiken lyder..... Fem tik, vackert välskuret huvud med utmärkt proption. Tillräkligt ögonfärg för ålder. Bra hals och över- linje något grund bröstkorg, bra ben och tassar. Bra pälskvalite på kroppen, önskas mer behåring insidan av låren. Rör sig väl. Trevligt Temperament.
Nu laddar vi om för en ny utställning här i Öjebyn i januari...

3 kommentarer:

  1. Go girl.....härligt!!Grattis till ert busfrös pris.

    SvaraRadera
  2. Grattis, det var väl inte fy skam!
    Hon verkar ha fin ögonfärg tycker jag. Enligt standarden ska dom vara bruna ELLER ljusare om dom harmonierar med skägget. Alma har (liksom vår Bosco) ganska ljust skägg så det passar fint med lite ljusare ögon till det.

    Snygg-Alma <3

    SvaraRadera