måndag 29 november 2010

Hundvakt!!!!

Emla och Olga fick följa på en sparktur i dag....ingen av dom drar!!!Nu

Nu har vi tre Vorstrar i huset...fast bara i 2 veckor.


I går så fick vi ett samtal från Huldas och Emlas husse han undrade om vi kunde ta hand om en av hans hundar i 2 veckor när han åker bort och jobbar. Mitt val blev enkelt att vi valde Emla. Så i dag så kom han och lämnade hon här. Hon och alma har busat så fort dom har fått tillfälle, så det är kul att det kommer in en hund som kan busa med Alma för ingen av dom andra brudarna vill det. Har kommit hem från ett Zumba pass för ett tag sedan och nu ska jag ta pointerbrudarna på en dragrunda innan jag ska hoppa in i duschen. Sen blir det att slapp framför tv. Ha det bra alla där ute.

4 kommentarer:

  1. Så fina täcken dom har!
    Vad är det för märke? finns dom att köpa här ikring?
    Menar du att du varit på sparktur med TVÅ vorsthrar, och ingen drar! Måste var blandras ;)

    SvaraRadera
  2. Nej Maggan båda är renrasiga. Olga har aldrig fått lära sig hos sin förra fodervärd. Testa i våras men vi slutade ute det , hon får bara springa fritt brevid i stället. Emla har dragit både skidor och en släde , men tydligen inte så intresserad av det enligt husse. Hon låter andra dra mer än hon själv gör. Täckerna som tikarna har på sig, det svart är ett Hurtta täcke som vi köpte på djuraffärn här i stan och det andra fick Diva när hon var med i Vindelälvsdraget. Ett riktigt finttäcke som Lisbeths Hund & Syverkstad har gjort tel 090-179219 eller 0730-685568.

    SvaraRadera
  3. Tyckte Tim om godisarna som han fick utav mig jag visste som inte riktigt vad han tyckte om.

    MVH/Lovisa Ö

    SvaraRadera
  4. Han tackar sååå mycket för Godiset och han tyckte allt var super gott:) Du är en snäll Kusin hälsar han. Kram från Tim och vi andra i Flocken.

    SvaraRadera