lördag 15 maj 2010

SNFK UTSTÄLLNING


Domaren Göran ska tittat lite på hon

Johan han hade pyjamas byxor under jaktbyxorna...tror han fryser.

Ada 1 Ck
Maggan med Figo
Roland med Swix

Nike fick följa med:)
Juha med Karat
Ida med Toppan

Vilken sommardag vi har haft i dag. När det är så här varmt hade man velat vara brevid vatten så det har kunnat svalka lite. Men vi har ju suttit på SNFK hundutställning hela dagen. Ada var på toppen humör när vi anlände dit så det bådade bara gott för henne. Hon skötte sig bra när husse sprang med henne. Det slutade med att hon fick 1 med CK och det får vi vara nöjd med. Det var även mycket trevlig att få träffa Maggan och Figo tillslut efter alla månader som man har "träffats" på bloggen. Ett annat kärt återsende var Roland och Eva som var där och skulle ställa ut Swix. Efter Utställningen så begav vi oss mot PRK för att kolla in när Ida tävlade med sin Ponny Toppan. Gick ju som en dans för dom två. Jag är så imponerad att Ida är så duktig. Nu längtar jag tills nästa gång jag får komma och titta. I kväll så är vi ganska trötta så det blev hämta mat för oss och det kommer nog oxå bli en tidig kväll. Dagen har varit helt underbart men det tar på krafterna att vara i solen hela dagen. Nä nu väntar snart en ny dag med nya äventyr. Hade så gott, vi ses i morgon i utställningsringen:)

3 kommentarer:

  1. Trevligt att ni tittade förbi...vi är helt slut nu men vi har haft en toppendag. Piteborna är verkligen ett trevligt folk!!!!
    Kram Kicki och kompani

    SvaraRadera
  2. Så roligt att äntligen träffas! Och stort grattis till Adas 1:a och ck, det var hon värd. Hon är ju så fin!
    Hoppas det går minst lika bra idag för er, håller tummarna.

    ...och Johan, behåll pyamasbyxorna på under brallorna idag också, det kanske är det som är hemligheten bakom framgångarna ;)

    SvaraRadera
  3. tydligen inte för hon fick helt chockartat en 2:a!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!och Ada som tidigare haft en slät etta som sämst!!!!!!!!!!annars så full pott det gått i hennes klasser.
    kanske synsam skulle sponsrat dommareländet med ett par brillor för dom han använde nu måste ha gett honom krftigt förvrängd bild av verkligheten

    SvaraRadera