måndag 21 februari 2011

Fulla huset!!!!!


Emla är väldigt duktig på apportering.

Linus med dennis
Linus plockade fram hans och tims tågbana från förrådet. Det är tur att man har sparat några leksaker från grabbarna. Han ville så gärna bygga en bana till Dennis:)

Så där blev den och Dennis har lekt med den hela kvällen tills han skulle gå och sova.




Här går det långt mellan inläggen , men vi har faktisk inte gjort så mycket när det har varit så kallt så länge. Jo vi har trotsat kylan några gånger för att ta några längre turer men det är allt. Annars är det apportträning inomhus som har toppat träningslistan
det blev en härlig skogspromenad med Johans bror och deras två settrar på söndagen men det är nog det längsta som vi har vart ute :-(

Nu har vi besök av Emla som är ett strävhår som johans kompis Mattias äger, han är och jobbar i sundsvall så klart man ställer upp.....4 eller 5 spelar tydligen ingen roll bara man får in dom i bakluckan.
Dennis är även han här då han har ögoninflammation och Emilia inte har tid att missa något mer i skolan, han kommenterar bara -många vovvar!! när hela gänget kommer in genom dörren.
han njuter av att spendera tid med sina morbröder som har lekt bra med han.
Överlag känns det kul när han är här för det är inget gnäll och han verkar då trivas med att vara hos mormor och morfar nu när det blivit lite oftare än tidigare.
Babblar gör han sju stugor fulla och det är kul när man faktiskt förstår och kan prata lite med han!! Nä godnatt gott folk , nu blir det sängen för i morgon väntar en ny mys dag med lillprinsen:)

2 kommentarer:

  1. Hej Åsa!
    Kul att få rå om lillplutten.Jag har oxå fått ha en liten idag,men nu känner jag att man är trött,man är "gammal".Fler hundar har ni oxå,bra jobbat men hinner du med dig själv?
    Skickar många varma kramar från den varma sidan av gatan.

    SvaraRadera
  2. Jo när barnen sover på kvällen då är det min tur att njuta. Nu dom här dagarna rastar jag bara hundarna på gården , fast johan kommer hem på lunch så då hinner han gå en sväng på isen med dom:)Men i morgon åker ju lillprinsen hem , så då återgår vardagen som vanligt igen. Kram på er så ses vi på gatan snart:)

    SvaraRadera