lördag 21 mars 2009

Tidsbrist

Denna vecka har av förklarliga skäl lidit av en klar brist på focus på hundar och bloggande, men jag lovar att det ska bli bättre.
Det är så roligt att se att det är så pass många som följer vår blogg, när vi startade den så trodde man att det i bästa fall skulle vara den närmaste kretsen som följer med på sidan men icke det vi har haft närmare 2000 besök och från hela landet och även norge och danmark är frekventa besökare.......JÄTTEKUL!!!

samtidigt känns det lite nervöst för vi är inte några proffs på hundar utan dom är en del av det liv som vi lever, ett spännande liv fyllt av utmaningar.

Apporten går framåt med stormsteg för Ada och nu tar hon dummyn när jag kastar den 15 meter och gör en fin avlämning, helt otroligt !!! visst finns det tillfällen när hon måste påminnas att det inte är en frivillig handling men det krävs mindre och färre utvecklingssamtal med henne för var gång......

Diva som är helt vild efter snöskotrar har haft en tuff dag i dag för jag tog med henne på SM finalen i skotercross i Älvsbyn och tänkte försöka habituera henne där.........stressnivån blev hög då dom flög förbi i full fart och efter en stund spydde hon upp frukosten, visst efter en timme tyckte jag att det fick vara nog och då var hon avsevärt mycket lugnare.
Känns dock inte som att hon blev helt botad från detta begär men vi får se i morgon ute på isen hur hon sköter sig.

Nu bär det av till skellefteå för att hälsa på lilla Dennis som Morfars lilla gubbe ska heta, Åsa spricker nog snart om hon inte får se den lille parveln med egna ögon........morfar...........smakar på ordet och javisst det smakar helt underbart, 38 år och morfar.

1 kommentar:

  1. Ser härligt ut. Ja visst är det underbart att vi har blivit mormor och morfar men även att lille Denniz har bonus morfar och bonus mormor, han har ett stort skyddsnät redan som nyfödd, det känns skönt.

    Ha det bra

    SvaraRadera