söndag 1 mars 2009

Helgen över...

Skönt att jobb helgen är över nu! Så nu har jag en lugn vecka framför mig. Efter jobbet så for jag och Tim på Ebbas 1 års kalas , men tim blev ganska trött vid 7 tiden så då var det bara att fara hem. När vi kom hem gick tim och la sig direkt och somnade också på stört! Nu sitter jag i soffan och bara myser av tystnaden i huset. Men finns det något mer rofyllt än ett gäng pointrar i en "ormgrop".
Diva, Minja, Ada ligger i en hög i soffan. Det är ben åt alla håll, men skönt verkar det vara för det är någon av de som snarkar.

Kram på er alla och Godnatt....

2 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med trötta och nöjda hundar :-)

    SvaraRadera
  2. Hej Åsa och Johan
    Vilken fin blogg ni har. Vi brukar titta in och se hur ni har det och hur hundarna mår. Själva har vi haft det lite jobbigt, vi har oppererat bort två juver tumörer på Quita. Det blev inflamation i såret och en massa strul. Under tiden har Sigge bott hos oss för tjejerna har varit i Thailand. Med Sigge är det bara bra, Quita har adopterat honom som sin son och för övrigt så är han allas älskling. Han har byggt en massa muskler och ser ut som en liten bodybildare:)Igår kom tjejerna hem och Sigge blev hel tokig, den killen gillar tjejer;) Ha det gott hela familjen // Gärdsmarkarna genom Åsa

    SvaraRadera