tisdag 3 mars 2009

Skärpning

Nu har det börjat........upptrappningen av dressyren med stopp och inkallning med mera, har varit lite lat med våra egna hundar nu när man har haft besök av andra hundar som har haft ett större behov av träning.
inte för att det har kännts som ett problem att hjälpa andra utan tvärt om,
men det blir ju helt klart på bekostnad av uppmärksamheten med dom egna.
Har börjat lära Diva vårt signalsystem med pipan och det känns som att hon fattar snabbt vad det är jag vill. Vidare fortsätter apport träningen med samtliga och det är Ada som lärt sig mest än så länge.
I kväll ringde Rajas matte och undrade om inte Raja kunde få komma med oss ut på isen så att hon skulle få springa av sig lite med bus kompisarna.
Helt klart att hon och Ada fick sig en rejäl dos motion ute i djupsnön.
kunde även konstatera att den tjejen gått framåt rejält !! betydligt lugnare och mer följsam.
Det kom en rapport från sigges nya familj och han verkar stormtrivas och ser visst ut som en liten bodybuildare numera,det sliter i hjärtat när man tänker på den fantastiska lilla killen, skit också att han inte ville jaga för då skulle han blivit kvar till jordens undergång.
Längtar efter att träffa honom och det måste bli snart!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Åsa sitter brevid mig och håller ett papper i handen......antingen är hon förkyld eller så tror jag det är Sigge som spökar, jo man blir allt lite fuktig i ögonvrån själv när man tänker på honom och det känns skönt att veta att han kommit till en fantastisk familj som passar hans behov perfekt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar