fredag 30 mars 2012

Här händer det saker...

Ada och Minja vill oxå vara med!
Så här ser köket ut efter dag två:)

så här ser det ut dag tre...

Ada vill kolla så snyggt Jerry och Sven-Erik har byggt;)
Vi håller på att byta kök som ni alla ser! Vi har fått tagit svägerska och Svågerns kök när dom böt sitt kök och det är vi väldigt tacksamma för<3 Så svärfar och Sven-Erik är här och hjälper oss att få upp det och dom gör ett kanon jobb...vi är sååå nöjda att dom ville ställa upp och hjälpa oss!!! Men det är långt i från färdigt, men slut bild kommer sen:)

Även så har vår pointerpärla Ada fått göra ett apportprov , som man måste göra för att få starta hon i ett jaktprov. I onsdag så begav sig Johan och Ada till Finnliden för att träffa Ulf som gjorde provet. För att klara provet var hon tvungen att apportera 3 Ripor av 4 möjliga. Två av riporna fick ada se när han kastade lång bort och två fick hon inte se. men hon fixade provet klockrent!

Domarens beskrivning av hunden...
Ada hämtar in fyra ripor med stor glädje , bra grep, lung och glad.
Mycket trevlig hund!

Så nu är hon anmäld till fjällprovet i slutet på April...:)

2 kommentarer:

  1. Så snyggt det blir:) Vad glad jag blir. Vad kul att se bilderna. Tänker se slutresultatet live - men du hinner väl publicera en bild först hoppas jag!!! I morgon blir det bowlingtävling hela dagen. Ellen och Maja spelar NM. Miljoner kramar Kicki

    SvaraRadera
  2. Så fint kök ni har fått, man blir allt lite avis! Blir spännande att få se slut resultatet. Vad kul att er pointer klarade apportprovet.Här uppe njuter vi av skidåkning ännu med våra hundar, vill inte att det ska ta slut. Men när det väl börjar smällta , så går det fort. Trevlig helg på er från kiruna.

    SvaraRadera