söndag 2 oktober 2011

Lyckad halvhelg jakt:))

En nöjd johan anlände hem sent i går kväll....han fixade fåglarna åt och sen i säng. För fem i morse for han och Leif ut på sjöfågeljakt. Nu har han och Leif åkt till Skellefteå för att stycka en älgko som vi har köpt:))

Alma var väldig nyfiken när husse kom in med alla fåglarna...var ju tvungen att lukta lite;)


En lyckad halv helgs jakt kan man säga:))

Korthåret Hulda som vi har lånat när Alma fick stå över. Gått bra för henne. Johan har väl fått skjuta 3 fåglar efter henne . Hon är en sån otroligt fin hund , hon har legat under mitt täcke i natt tillsammans med pointrarna. Trångt hade det varit men mysigt:))


Var ju tvungen ta ett kort när han har hängt upp dom oxå...nu blir det fågelmiddag i veckan...attans vad ska man välja mellan orre, ripa eller tjäder???...hm...världsproblem..helt klart;))

Vår fina Emilia är här och tapetserar vår hall/kök...vilket jobb. Först riva alla hemska tapeter och sen slipa och spackla och sen få upp alla tapeterna. Hon är duktig och jag längtar tills det blir färdig. Nu ska jag klä på mig , sen ut med alla jyckarna . Sen kommer Emilia hit för att fortsätta tapetsera...Ha en underbar Söndag i detta regn...So long...:))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar