tisdag 24 februari 2009

Äntligen bättre temperatur

Nu har det förhoppningsvis vänt.......denna kyla som haft oss i sitt grepp har ju inneburit att dom annars så härliga utevistelserna blivit mer som en plåga både för oss och för hundarna. Det känns inte så roligt att träna dressyrbitarna ute när det är -25 , apporten hemma har börjat gå riktigt bra för Ada nu tar hon den utan protester och bär den villigt så vi kommer att nöta på med detta ett tag till innan nästa steg.
Diva har jag inte tränat apporten på i så stor utsträckning för att jag har en del annat som jag vill jobba med först, men det lilla som vi nu har tränat den så ser jag att den kommer att fungera bra eftersom hon är väldigt lätt att jobba med.
Minja väntar vi med ett tag till för att hon ska få behålla och utveckla det nyfunna självförtroendet, vill att det ska bli ännu bättre.
Filippa kommer att åka hem till helgen för att det ska bli mer tid över till våra egna hundar, men det gäller fortfarande att hitta ett jägarhem till denna kanonfina tjej.

1 kommentar:

  1. Ja visst är det härligt, och tänk vad som väntar! Snart kan man trava rakt ut i skogen varsomhelst, och vara ute och träna hund i vårluften. :-)
    Hoppas Filippa får ett hem, hade man bara mer tid...
    Ha det!

    SvaraRadera