torsdag 4 augusti 2011

Hej igen:))



Hej på er det var ju ett tag sedan!!! Vi har varit i stugan och haft det kanon bra, tikarna har sprungit lösa från morgon till sen kväll...juvligt!!! Men jag åter kommer sen med bilder från vår underbara semester i stugan. I tisdag så åkte Johan och Alma till Boden för att gå ett nytt Spår och Vattenprov. Dom började med spår och det gick sådär efter två försök hittade hon fågel men när hon hittade den så ville hon inte apportera den så johan fick stoppa in den i munnen på henne och Alma bar den tillbaka och gjorde en bra överlämning. Johan trodde att hon skulle få ett sträck men domaren gav hon en 4a , sen var det dags för vattenprovet! Där gick allt felfritt hon gjorde allt hon skulle , så där kammade hon hem en 10a. Så vi får vara nöjda , för nu är hon godkänd för att kunna få starta på jaktprov. Men givetvis tränas det nu varje kväll med apportering av trut, för kommer det ett nytt spårprov så ska vi anmäla henne dit...

1 kommentar:

  1. Helt rätt tänkt! Huvudsaken hon är godkänd att starta på prov. Sedan kan man ju alltid "frisera" resultaten framöver.
    Så roligt att det går bra för er också. Själv levar jag just nu i en fantasibubbla. Jag väntar bara på att den ska spricka. Men än så länge levererar Figo fågeltagning på fågeltagning. Det är väl bara att njuta så länge det varar ;)

    Kramar

    SvaraRadera