söndag 19 juni 2011

En härlig Lördag kväll



Alma och Ada



Alma

Minja



Minja och Ada

Mycket lera var det i vattnet där vi stannade , och dom såg hemska ut när vi cyklade hemåt så det blev hundgården där dom fick torka upp!!!


Tim och Olga på Kajen


Här avnjöt vi kaffe på några stenar vid vattnet och Olga ville sitta med oss hela tiden:)



I går kväll så tog jag och johan en cykeltur med Alma , Ada och minja. På hemvägen så stannade vi vid vattnet så tikarna fick bada och springa av sig. Gissa om det blev uppskattad!!!! Väl hemma så fick hundarna åka in i hundgården för att torka upp. Sen packade vi kaffe och tog Olga ner på kajen där hon fick springa eller LUNKA av sig! Vi avnjöt flera koppar kaffe i det vackra vädret.



I torsdag var jag på en föreläsning på brukshundsklubben om draghundssporten. Det var en kvinna som berättade om när hon åkte för landslaget. Intressant var det!!! Sporten i piteå är ju "död" så nu ska vi försöka få liv i den igen.



På onsdag den 22:a klockan 19 träffas alla som vill på Råberget och börjar träna lite smått inför draghundssäsongen...Ta med er sele till hunden och koppel eller lina samt någon bra belöning...samt lite fika!!!



Tycker drag är en utmärkt träning sätt när jakten är över, på så sätt kan man hålla huden i trim hela året runt!!! Så har ni möjlighet kom gärna förbi på onsdag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar