söndag 28 juni 2009

SOL


Mosters fotbolls kille wille med Tim

Grabbarna laddar upp innan paraden


Missar aldrig en parad , alltid lika rolig att titta på!



Klockan är efter 22.00 och vi var på väg hem.

Lukas och Tim på väg ut och bada
Jag älskar HAVET

Klockan är över 24.00 och det är fortfarande 18 grader , helt underbart:)
I fredags åkte Johan och hundarna söder ut för att utföra ett ärende men jag väntar hem han på söndag. Måste säga det är riktigt skönt att få ha 2 dagar hundfritt. Linus har åkt i dag med mormor och morfar till stugan , så det är bara jag och Timpa hemma. Fredag morgon när jag kom hem från jobbet så började jag måla fönstrena på baksidan innan jag gick och la mig. Sen på kvällen blev vi bjudna till min kära syster på middag och sen blev det att vi cycklade in och såg paraden. Men i dag så har vi tillbringat dagen på piteå havsbad och tro det eller ej men jag har BADAT. Sammanfattning har det varit en härlig varm trevlig helg med mycket SOL!
I morgon ska jag göra lite av allt jag inte gjort i dag, tror jag......... eller så ses vi på BADSTRANDEN!!!! Stoppar in lite bilder från i helgen....Hejsvejs............

tisdag 23 juni 2009

Mysdag....




I dag hade jag en sån där skön leeedig-inga måsten-inga tider att passa-dag...!
Började med att Linus och Tim sov länge, så det blev en låång sovmorgon , SÅÅ SKÖNT!!!!
Sen under dagen har vi inte gjort många knop här, vi har barat tagit dagen som den kommer!
Men i går så var jag en sväng förbi min vännina sofia för att gratta och ge en present.
Det är så juvligt att få sätta sig ner i deras fina kök och avnjuta en kopp kaffe man får aldrig nog av det. Hon visade en super snygg Kristallkrona som hon hade fått av sin karl , usch en sån önskar jag oxå mig och en färdig hundgård såklart! Strax innan jag skulle fara så vaknade hennes yngsta son Nils (7 mån i dag) vad han växer den lilla krabatern. Nu kan han sitta själv och krypa tänk vad tiden går och nästa gång jag kommer så går han säkert.
Min ute kväll i går med Anette vart jätte lyckad , vi började i tid och slutade i tid. Så vid 22.30 så var vi hemma, man är helt enkelt inte pjurung i kroppen längre. Nu ska jag ta och sluta skriva för i morgon måste vi upp tidigt för Tim har inskollning på sitt fritte han ska börja till hösten.

Natti , Natti ps glöm ej borsta tänderna......

måndag 22 juni 2009

Grattis Alexander & Mina!!!!!!!!:)

Fin Mina
Alexander med sin son Dennis.



Då var min jobbar helg över för denna gång! I dag fyller vår svärson Alexander år och johans brors dotter Mina år. Men det blir inte för oss att fara till Skellefteå och gratta utan vi kommer göra det sen. Nu ska jag ta och gå i säng för man är gode sliten efter ha jobbat 39 timmar i helgen. Ikväll så ska jag och Anette fara och sätta oss på ett cafe/bar och ta oss ett glas vin eller två och bara NJUTA och prata, för på tisdag så far hon och Tindra på lång semester till södra sverige. Men vi här vill bara önska Alexander och Mina ett STORT GRATTIS på eran dag!!!

Njut av den härliga dagen kära vänner, Kram, Kram.....

söndag 21 juni 2009

DIVA 3 ÅR!!!!!!!!!!!!!





Diva leker fågelvakt!


Då är det söndag och jag har precis kommit hem från jobbet , alla i huset sover så det var bara hundarna som stod glada och väntade på matte! I dag fyller faktisk Diva 3 år och vi har självklart fixat tårta som vi ska äta sen när grabbarna har varit på crossbanan.
Min barndomsvän Sofia fyller också i dag , så det blir att hinna en sväng förbi och gratta och surra ett tag. I natt så kommer min underbara arbetskamrat vickan och jobbar , så livet är gode härligt trots allt!!! Nu ska jag gå och ta mig en tupplur , Tjing,Tjing:)
Ännu en gång STORT GRATTIS SOFIA & DIVA på er dag =)

lördag 20 juni 2009

Midsommar!!!!











Hej allihopa! Sorry att vi inte bloggat på några dar, men vi har tagit lite midsommarledigt från bloggen. Därför får ni nu en bildresume från vår misommarafton, tog bara kort under dagen ej på kvällen. Vi firade dagen med våra vänner Johan, Anette & Tindra. På dagen så var vi vid öjebyns kyrka och dansade kring midsommarstången vi hade hade med oss picknick som vi avnjöt i de gröna. Att ta med hundarna dit var självklart för oss! Kvällen tillbringade vi hos Johan och Anette , vi grillade och hade det så himmla kul tillsammans. Tiden går så fort när man har kul , så efter nio var det bara för mig att fara och jobba.
Nu så ska jag ta och gå och lägga mig för jag börjar om att jobba kl 18.00.

Ha en fin Midsommardag alla kära!!!!!

onsdag 17 juni 2009

Trollungen från Öjebyn!!!!!!


Tim fick hem en dvd skiva från dagis med bilder från han började till slutade dagis.
Kan inte motstå att stoppa in en super gullig bild på min gullunge Tim , Visst var han Gullig???

Onsdag morgon

När jag satt och drack en kopp kaffe i köket i morse på jobbet så höll jag på att tappa min haka!
Jag lovar utanför på bussvägen kom en ensam REN och sprang , jag har bildbevis för jag han ut och ta kort! Det är inte varje dag man ser en ren på gaterna här i öjebyn.
Nu har jag gjort bort två jobbar nätter. Vart så himla glad när jag kom på jobbet i måndags , för lilla my kom och jobbade i vår grupp. Hon är en sån härlig och underbar person att vara uti=)
Vill tacka alla mina underbara arbetskamrater att ni finns och lyssnar när det är jobbigt:)!!
Nä kära ni det här duger inte att sitta framför datorn när jag borde ta och gå och sova förlänge sedan. Så ha en UNDERBAR dag kära blogg vänner, KRAM..........

måndag 15 juni 2009

Utställning








Vi han bara lämna Älvbyn innan det började klia över allt på mig, jag inser att jag håller på att få LAPPSJUKA!!! Helt rätt men jag kunde stå ut för om några timmar skulle jag vara på hemma plan igen. Vacker väder fick vi inte, det låg mörka regnmoln över himlen och det var svinkallt. Men människorna var så himla trevliga och hjälpsamma , så det gjorde inte så mycket att vädret var ganska kasst. När det var pointrarnas tur att inta ringen så öppnade sig himlen och det började ösregna:( Diva var först ut av våra hundar. Johan visade hon utmärkt , det var så kul för när Diva fick syn på en liten fågel så tog hon ett praktstånd 2 meter från domaren, det skrattades gott bland dom övriga hundägarna........jovisst ståndaktig som få!! undrar om det var det som gav henne sin ETTA!!!! fin kritik med visst nedslag på hennes lite tunna bröstkorg men allt annat var prima. Ada och Minja gick i samma klass , så johan tog ada och jag minja!
Gick rikigt bra för båda två , Ada fick nedslag på sin "Lilla" bröstkorg och minja på att hon saknade en tand. Men båda kammade hem ETTOR=) Så vi var riktigt nöjda av dagen i Gällivare. Bort bra men hemma Bäst!!!!!

I dag (MÅNDAG) så har jag varit barnvakt till min systers pojk Lukas och min systers arbetskamrats dotter Engla. Så vi har haft det hur mysigt som helst! Känner mig som en dagmamma , så har ni problem med barn eller hund vakt så är ni hjärtligt välkommen till mitt dagis;) Linus har varit och fiska i dag med sin kompis Daniel och ännu en gång så kom han hem med två stora gäddor, Heja Linus!!!! Snart ska jag ta och fara med Tim till min mamma för han ska sova där i natt. Tims dagis är stängt i morgon så då ska han få vara med mormor och morfar
medans jag ska sova eftersom jag ska jobba i natt.

Ta hand om er alla och många Kramar...........

lördag 13 juni 2009

Kall Lördag

Usch vad kallt det är , Tim och jag har precis kommit hem från Loppis det blev en snabb sväng för vi höll på att frysa bort! Det vart några haklappar och ett par nya tyg fixskor till Dennis och några leksaker. Tim hittade en polisring klocka att sätta på sin nya cykel som han fick i torsdag. Bild kommer senare!!!
I morgon bär det av till Gällivare för en hundutställning, vi kommer ställa alla tre. Så i dag blir det att duscha och klippa klorna på Tikarna , så dom kommer bli ännu vackrare än vad dom är nu;)
Nu får vi hoppas att det kommer gå bättre den här gången för oss och att vi kommer få fint väder. Men vädergubbarna säger att det kommer regna:(
Håll tummarna för oss , Många Lördags Kramar till er ALLA........:)

fredag 12 juni 2009

Sommarlov!!!!!!!!

Linus med fröken Kerstin.


I dag hade Linus sin skolavslutning. Fint väder också blev det!
Alla killarna tog adjö av varann innan sommarlovet började på riktigt!
Efter examen firade vi med att fara och fika på ett cafe här i Öjebyn, Linus bjöd med sig två kompisar som fick oxå fika med oss.
Efter som jag har jobbat i natt så har jag en date med min kudde nu.
Ha en riktig härlig Pointer sommar allihop.....

torsdag 11 juni 2009

Stor Napp!!!!!!!!!!1


I går efter skolan for Linus med sin Kompis Daniel ner till kajen för att fiska , dom var borta cirka 2 timmar. När dom kom hem så hade dom med sig 3 Gäddor som dom hade fått på Kastspö , inte illa!!!! Linus hade fått två och Daniel en gädda. Så grabbarna har bestämt att efter skolan så blir det att fara och fiska igen. Nu ska jag hoppa i säng efter en lång jobbar natt!!
Tjing,Tjing......

onsdag 10 juni 2009

Lillprinsen

En sovande prins...
Tänk att ha den här utsikten , ÄLSKAR DET!!

En vaken prins..



Tim och katten Disel har somnat...


I går var vi skellefteå för att sköta Dennis , så stor och gullig han har blivit.
Kicki kom och hämtade jag, Dennis och Tim hos Emilia och Alexander.
Så vi tillbringade kvällen hos kicki , det var tur för han var lite missnöjd så då kunde vi turas om att bära lillprinsen. Men det gick riktigt bra måste jag säga , nått han verkligen gillade var att titta på vattnet i älven! Han är nog mormor upp i dagen för jag älskar allt med vatten och göra. Tack kicki för vi fick komma och våld gästa er så!

Alltså jag tror inte jag vet någonting godare än att äta frukost på en båt vid en klippa långt ut i skärgården en tidigt sommar morgon!
Jag har tillbringat mest mina sommrar i vår stuga i happis , men när vi har varit hemma så vi spenderat mycket tid i piteås skärgård.
Är stolt över att jag är uppvuxen med flytväst på, både i skärgården och vår stor sjö i stugan. Nu vill jag ta mina barn och vissa dom öar som jag själv sprang på som barn och det känns så otroligt mycket häftigare än att ta dom till mallis...eller någon annan utlandsö!!!
Tack Sverige för din magiska vackra skärgård.
Nu måste jag ta i tu med vår gräsmatta , men först en kopp kaffe.
Ha en bra dag, kom i håg LEV LIVET....;)

tisdag 9 juni 2009

Tisdag morgon!!!

Diva är "MITT" Plåster
Mina snygga Pointrar....

Hem kommen från mitt super långa extra pass, känner mig hur trött som helst
men hamnade som vanligt framför datorn. Har hunnit vara på en kort promenad med hundarna och skickat min stor grabb till skolan.
Diva ligger "som alltid" brevid mig, hon lämnar aldrig min sida när vi är inne.
Nu ska jag och Diva ta och gå till dom andra hundarna som redan ligger och sover i vår säng. Gonatt alla kära ni.....